Skip to content

Retourbeleid

Laatst bijgewerkt op: 10 november 2023

OrangeUp B.V. streeft naar volledige tevredenheid van onze klanten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met jouw aankoop, bieden we jou de mogelijkheid om producten te retourneren volgens de voorwaarden en procedures die in dit retourbeleid zijn uiteengezet.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@orangeup.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Back To Top
De waardering van www.orangeup.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 26 reviews.