Skip to content
Verkoop

OrangeUp PureHush White Noise Slaaphulp

Oorspronkelijke prijs was: € 34,99.Huidige prijs is: € 29,99.

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=no view=list amount=6 width=auto width_amount=280px height=78px interval=5000 language=nld]

  • Wetenschappelijk bewezen
  • 10 rustgevende, herkenbare muziekjes
  • Verbeterde slaapkwaliteit & minder stress

Op voorraad • Vóór 21:00 besteld, volgende werkdag in huis*

Beschrijving

Wetenschappelijk bewezen

Net geboren baby’s vertonen een sterke reactie op geluiden, vooral op die geluiden die hen doen denken aan de veilige omgeving van de baarmoeder. PureHush biedt een assortiment van 10 verschillende geluidsopties, waaronder het kloppen van een hart, rustige pianomelodieën en ontspannende natuurgeluiden zoals kabbelende golven en het zachte ruisen van een lentekreek. Deze vertrouwde geluiden dragen bij aan het creëren van een rustige en geruststellende sfeer voor je baby, waardoor het inslapen en doorslapen wordt bevorderd.

Dit vind je in de doos

OrangeUp PureHush Slaaphulp
Handleiding (NL, EN, FR, DE)
Opbergtasje
Oplaadkabel (USB)
eBook ‘Slaap zacht’

OrangeUp Purehush White Noise Slaaphulp

Wat anderen zeggen over OrangeUp

White noise in het kort

Voor ouders van pasgeboren baby’s is rust goud waard. PureHush White Noise Machine is jouw geheime wapen om de vredige omgeving te creëren waar jij en je baby naar verlangen.

OrangeUp PureHush 10 Verschillende geluiden
OrangeUp PureHush De voordelen 1-2
OrangeUp PureHush De voordelen 2-2
OrangeUp PureHush Timer
OrangeUp PureHush Veilig en betrouwbaar
OrangeUp PureHush functies

Productspecificaties

Technisch
Aantal geluidjes: 10
Aan-uit schakelaar

Uitstraling & Functionaliteit
Handvat/Hengsel
Timer (60 min, 120min, continue)
Fabrieksgarantie termijn 1 jaar
eWaste
Overig
Waterdicht: Nee
Voedingstype: USB
Taal handleiding: NL, EN, FR, DE
Materiaal: Kunststof
Kleur: Wit
Batterijduur: Tot 30 uur

FAQ over white noise machines

Wat is een white noise slaaphulp?

Een white noise slaaphulp is een elektronisch apparaat dat rustgevende geluiden, zoals witte ruis, natuurgeluiden of ontspannende melodieën, genereert om een kalmerende slaapomgeving te creëren.

Hoe werkt een white noise slaaphulp?

White noise slaaphulpen werken door constante, niet-storende geluiden te produceren die andere omgevingsgeluiden maskeren en de slaapkwaliteit verbeteren.

Voor wie is een white noise slaaphulp geschikt?

White noise slaaphulpen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, inclusief baby’s, kinderen en volwassenen die moeite hebben met slapen.

Welke geluidsopties biedt een white noise slaaphulp?

De meeste white noise slaaphulpen bieden een verscheidenheid aan geluidsopties, waaronder witte ruis, hartslag, natuurgeluiden en ontspannende melodieën.

Kan een white noise slaaphulp helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit?

Ja, white noise slaaphulpen kunnen helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit door storende geluiden te maskeren en een rustgevende slaapomgeving te creëren.

Zijn white noise slaaphulpen veilig voor baby's?

Ja, white noise slaaphulpen zijn over het algemeen veilig voor baby’s wanneer ze volgens de aanbevolen richtlijnen worden gebruikt.

Kan ik een white noise slaaphulp meenemen op reis?

Ja, veel white noise slaaphulpen zijn draagbaar en geschikt voor op reis, zodat je overal een vertrouwde slaapomgeving kunt creëren.

Kunnen white noise slaaphulpen helpen bij stressvermindering?

Ja, white noise slaaphulpen kunnen stress verminderen door een kalmerende omgeving te creëren en ongewenste geluiden te minimaliseren.

De voordelen van de PureHush White Noise Slaaphulp voor een diepe slaap

De PureHush White Noise Slaaphulp biedt de rust en ontspanning die je nodig hebt voor een goede nachtrust. Ontdek hoe deze innovatieve slaaphulp je slaapkwaliteit kan verbeteren.

Wat is de White Noise Slaaphulp?

De PureHush is een geavanceerde white noise machine die een scala aan rustgevende geluiden biedt om een serene slaapomgeving te creëren. Het is ontworpen om storende omgevingsgeluiden te maskeren en je te helpen in slaap te vallen en ononderbroken te slapen.

De Voordelen van een white noise machine

Verbeterde Slaapkwaliteit: De rustgevende geluiden van de PureHush bevorderen diepe en ongestoorde slaap, wat essentieel is voor een goede nachtrust.

Aanpasbare Geluidsopties: Kies uit 10 verschillende geluiden, waaronder witte ruis, hartslag en natuurgeluiden, om aan je persoonlijke voorkeuren te voldoen.

Instelbare Timer: De timerfunctie stelt je in staat om de duur van de geluidsweergave aan te passen, waardoor je de controle hebt over je slaapomgeving.

Handig Ophangkoord: Hang de PureHush eenvoudig op boven de wieg of in de kinderkamer voor directe ontspanning.

Hoe werkt de PureHush white noise slaaphulp?

De PureHush gebruikt wetenschappelijk bewezen white noise-technologie om storende geluiden te blokkeren en een rustgevende achtergrondruis te creëren. Dit helpt je hersenen om gemakkelijker in de slaapmodus te komen en in slaap te vallen.

Waarom de PureHush kiezen?

De PureHush is de ultieme slaaphulp voor diegenen die op zoek zijn naar een betere slaap. Het is draagbaar, gebruiksvriendelijk en ontworpen met de behoeften van ouders en baby’s in gedachten.

Bestel jouw PureHush White Noise Slaaphulp vandaag nog

Klik op de knop en ervaar de voordelen van de PureHush voor jezelf. Verbeter je slaapkwaliteit en geniet van een diepe en rustgevende slaap met deze innovatieve white noise slaaphulp. Bestel vandaag nog en ontdek het verschil!

Back To Top